2015年1月31日

Firefox for Android 的兩個新功能

我們很高興的在此公佈兩個超棒的 Android 版 Firefox 新功能:

  1. 家,甜美又能任意裝潢的家
    以您喜歡的方式安排您的首頁。新增最愛的面板到您的首頁,選擇您預設的面板、或隱藏不需要的。

  2. 快速分享按鈕
    現在您只需要輕輕的按一下分享按鈕,就可以透過您最愛的社交應用程式,快速又容易的分享網頁。(編按:而且 Firefox 還會記住你最愛使用的服務,並放到選單的最上方!)

請確保您已擁有最新版的 Firefox Android 版,或現在就立即下載。這樣,您就能享受一切最新的功能!

原文 / Two new features for Firefox for Android
授權 / 創用 CC 姓名標示-相同方式分享-3.0

φ 歐西里斯 翻譯 - Irvin 編輯

1 則留言:

  1. So I have adware on my gadget (advertisements keep springing up and so forth ) and I m attempting to evacuate it I am presently checking my gadget with (since I would do that with my PC) yet I was trusting there is something Custom made logos I can do that will dispose of it without a doubt, any assistance would be valued

    回覆刪除